• VRAGEN? BEL ONS: 0294 26 66 13
In-&Exteriors

 

New Terracotta schenkt ontwerpers van zowel interiors als exteriors dus alle ruimte om vrijwel ongelimiteerd uitdrukking geven aan technische bekwaamheid, esthetische kracht, creativiteit en individuele smaak.

In interiors definiëren de New Terracotta tegels de relatie tussen de ruimtes en hun gebruikers. In exteriors definiëren ze de relatie tussen het gebouw waarin alle ruimtes een plek hebben gekregen en zijn stedelijke of landelijke omgeving.

Showroom
In Loenen aan de rivier De Vecht vindt U de intieme QuintaLisque showroom, waar U de beeldschone New Terracotta tegels op uw gemak kunt bekijken.
Interiors
Exteriors
Kleuren & Glazuren
QuintaLisque levert geen standaard tegels, maar een haast oneindig aantal combinaties van vormen, afmetingen, kleuren en glazuren. Kies hier de kleuren en glazuren.
Producten
QuintaLisque levert een groot assortiment vormen en afmetingen, die kunnen worden gecombineerd in vrijwel elk door U gewenst bijzonder patroon.
Kleurensample aanvragen?
Wilt u het product eerst zien en voelen? Bestel kleurensamples van onze tegels om de juiste keuze te kunnen maken of kom langs in onze showroom.