• VRAGEN? BEL ONS: 0294 26 66 13
Meesterlijk

De bijzondere mengsels van glas, mineralen en zorgvuldig geselecteerde pigmenten vormen de glazuren waarmee de meesters van New Terracotta de tegels hun oorspronkelijkheid en naturel karakter geven. Door te spelen met de samenstelling van het glazuur en de temperatuur in de bakoven maken onze glazuur-meesters van elke tegel een uniek kunstwerk. Ze beheersen de “onvoorspelbare” processen die pas tijdens het verhitten in het glazuur optreden. De tegels zelf onderscheiden zich qua vorm, diepte en reliëf. Zo ontstaat uit het spel van mens met klei, glazuur en hitte de wonderlijke en volstrekt authentieke wereld van New Terracotta.

Showroom
In Loenen aan de rivier De Vecht vindt U de intieme QuintaLisque showroom, waar U de beeldschone New Terracotta tegels en Carte Colori verven op uw gemak kunt bekijken.
Kleuren & Glazuren
New Terracotta levert geen standaard tegels, maar een haast oneindig aantal combinaties van vormen, afmetingen, kleuren en glazuren. Kies hier de kleuren en glazuren.
Producten
New Terracotta levert een groot assortiment vormen en afmetingen, die kunnen worden gecombineerd in vrijwel elk door U gewenst bijzonder patroon.
Kleurensample aanvragen?
Wilt u het product eerst zien en voelen? Bestel kleurensamples van onze tegels om de juiste keuze te kunnen maken of kom langs in onze showroom.